Flutur, surprins de proiectul lui Portariuc: Întâi ar trebui să terminăm locuințele promise și să facem cele 5000 de locuri de muncă

catalin flutur botosaniFostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, s-a declarat surprins de proiectul propus de Ovidiu Portariuc „Pace politică pentru dezvoltarea municipiului Botoşani  2015 – 2025″. Flutur spune că în urmă cu două luni s-a votat în Consiliul Local Strategia de dezvoltare a municipiului Botoșani și nu s-a făcut nimic concret. Acesta îi sugerează primarului Portariuc să finalizeze cele peste 1000 de locuințe promise în campania electorală, să ofere botoșănenilor cele 5000 de locuri de muncă și să finalizeze „strada de 600 metri care se cheamă Maramureș”.

like facebookStrategia a fost făcută cu efortul multor oameni, specialiști din primărie, o firmă agreată., S-a făcut dezbatere publică, s-a votat strategia în Consiliu Local, pentru că era și o obligație legală. Eu sunt surprins că după ce s-a aprobat o strategie care a costat niște bani și s-a investit efort fizic, intelectual și material, la două luni apare o altă discuție. A enumera niște obiective care sunt comune tuturor localităților din România sau orașelor similare din România…, oricine poate să enumere niște probleme. Când o să terminăm cu trenul de mare viteză, care a fost prezentat în fața unor ambasadori, când o să terminăm stadionul de 30 mii locuri…Întreb: dacă s-a renunțat la strategia aprobată, ne apucăm și de asta”, a spus Cătălin Flutur.

El a menționat că niciunul din proiectele importante ale municipalității nu a întâmpinat opreliști din partea consilierilor locali din opoziție și spune că normal ar fi ca proiectele începute să fie finalizate.

Ne-am opus problemelor minore, gen patinoar, dar la problemele majore ale municipalității nu ne vom opune niciodată”, a adăugat Flutur, care spune că programul lansat de Portariuc este ”un exercițiu de imagine”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *