Dublă greşeală a taximetristului care a produs accidentul de la AT Laurian

accident pe trecerea de pietoni de la CN AT Laurian BotosaniResponsabilitatea pentru accidentul produs, joi la prânz, pe Bulevardul Mihai Eminescu la intersecţia cu Nicolae Iorga, aparţine taximetristului.

Poliţiştii de circulaţie au vizualizat imaginile de pe o cameră de supraveghere amplasată în zonă şi au stabilit că taximetristul Petru Butnariu, a făcută o dublă greşeală.

like facebookŞoferul de 45 de ani a intrat pe galben în intersecţia de la Colegiul Naţional AT Laurian, iar pietonul se afla pe verde.

De asemenea, taximetristul care circula dinspre Marchian spre Petru Rareş s-a încadrat greşit pe bandă, el folosind banda dreaptă (rezervată vehiculelor care virează la dreapta), deşi a mers înainte.

FOTO Elev lovit pe trecerea de pietoni de un taxi

2 thoughts on “Dublă greşeală a taximetristului care a produs accidentul de la AT Laurian

  1. Ma mir cum de nu au sărit alți șoferi sa zică ca era vina pietonalul cu toate ca era pe verde. Șoferii niciodata nu au nici o vina, doar „vacile” si „boii” care nu se asigura ( asa am vazut ca cataloghează alți șoferi victimele unor accidente petrecute pe trecerea de pietoni). Zilele trecute eram sa trec prin parbrizul unui taxi la ce frâna a pus la o trecere de pietoni, 2 femei erau la jumătatea trecerii, taxi-ul in care ma aflam avea viteza mare si șoferul inca se mai tipa la cele 2 femei ca nu se asigura, am ramas masca. Foarte urat!

  2. Cum se simte băiatul? Știe cineva? Păcat, este un băiat foarte cuminte,este din Prajeni. Un copil f muncitor, de mic copil își ajuta familia la stana pe care o au . Danut, sper ca ești bine. Multă sănătate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *