O localitate a rămas fără iluminat public. Primarul acuză abuzul angajaţilor E.On

iluminat publicO localitate din judeţul Botoşani a rămas, de vineri, fără iluminat public, după ce angajaţii companiei care distribuie electricitatea, E.On Energie, au ridicat contorul.

Este vorba de localitatea Gulioaia din comuna Dângeni, care stă în beznă, ca urmare a faptului că reprezentanţii E.On au descoperit un presupus furt de curent din 2007 până în prezent.

like facebookVineri, 6.11.2015, in jurul orelor 11 m-am trezit cu o vizita mai putin obisnuita a celor de la E – on. Nici una , nici doua , fara a pronunta nici macar numele lor ci doar al firmei E-on (de parca ar fi venit procuratura) , doi cetateni oameni imbracati in rosu mi-au intins sa semnez un document prin care trebuia sa recunosc ca un contoar de pe iluminatul public din Gulioaia nu a fost citit chipurile din anul 2007 , iar drept urmare sunt acuzat de furt de curent si mai mult de atat dumnealor deja au procedat la ridicarea contorului si il duc la firma urmand ca noi, Primaria Dangeni, sa platim consumul de kw inregistrati pe contor”, a afirmat primarul Cătălin Rotundu.

Primarul acuză angajaţii E.On de abuz, pe motivă că aceştia au ridicat contorul în lipsa unui reprezentant al Primăriei. Mai mult decât atât, el spune că obligaţia citirii contorului revine furnizorului, astfel încât necitirea acestuia din 2007 până în 2015 este vina E.On.

De asemenea, Rotundu susţine că, în această perioadă, E.On a facturat electricitatea pentru iluminatul public către Primăria Dângeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *