Depozite de furaje mistuite de flăcări. Focul a fost pus intenționat

incendiu furajeDouă familii din Poiana, oraşul Flămânzi şi Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti, au rămas fără o parte din hrana pentru animale în urma unor incendii produse în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, la interval de o oră. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că ambele evenimente au fost generate cu intenţie de persoane necunoscute.

like facebookIntervenţiile au fost îngreunate pe de o parte, de furajele care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de faptul că trebuiau protejate celelalte nutreţuri pentru ca focul să nu se extindă.

Primul apel de ajutor a venit de la Poiana, oraşul Flămânzi, unde depozitul de furaje din gospodăria unui localnic ardea. La locul indicat s-au deplasat atât pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cât şi pompierii voluntari din localitate. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, existând pericolul ca flăcările să se extindă la clădirile din gospodărie. Intervenţia a durat mai bine de o oră şi jumătate, fiind protejate de foc bunuri materiale în valoare de 80.000 lei. Au ars cca. patru tone de furaje.

O oră mai târziu, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins depozitul de furaje din gospodăria unui cetăţean din satul Tudor Vladimirescu, comuna Albeşti.

Zece pompieri militari şi voluntari au intervenit mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor. Au ars zece tone de furaje. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 60.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *