Un angajat al Termica a jucat 26.000 de euro din banii clienţilor la păcănele

pacanele- slot machine- jocuri de norocUn fost angajat al societăţii de termoficare a luat din caseria unităţii 20.000 de euro şi i-a jucat la păcănele.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani l-au trimis în judecată pentru delapidare pe Cătălin Maftei, fost gestionar la Termica, care, în perioada noiembrie-decembrie 2007, a luat din încasări 86.903 de lei, aproximativ 26.000 de euro.

like facebookPractic sumele de bani încasate de la debitori treceau prin mâinile salariatului termica, iar mare parte dintre acestea nu ajungeau la caseria unităţii.

Totul a ieşit la iveală după ce un client al societăţii a văzut că deşi a plătit suma ce o datora, aceasta nu a fost înregistrată în contabilitate. Omul s-a prezentat cu chitanţa la Termica şi aşa s-au descoperit alte 183 de chitanţe ce au fost tăiate şi care nu au mai ajuns să fie contabilizate. După declanşarea anchetei bărbatul nu a dat foarte multe explicaţii, însă anchetatorii au aflat de la alţi martori că acesta frecventa în acea perioadă jocurile de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *