Anunţ! Primăria Botoşani oferă firmelor, gratuit, şase căsuţe din lemn amplasate în Parcul Mihai Eminescu

Primaria BotosaniPrimăria municipiului Botoşani aduce la cunoştinţa agenţilor economici locali cu profil alimentar şi profil tradiţional al sărbătorilor de iarnă faptul că pune la dispoziţia celor interesaţi un număr de şase căsuţe din lemn, de 3 mp, amplasate în Parcul ”Mihai Eminescu” Botoşani, zona rotunda personalităţilor, pe durata funcționãrii Orăşelului Copiilor.

Spațiile mai sus menţionate vor fi acordate în mod gratuit, beneficiază de energie electricã, asigurându-se totodată şi decorarea lor în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Intenţia municipalităţii este ca în cele şase spaţii tematice să se comercializeze dulciuri: turtă dulce, dulceaţă, bomboane, prăjituri, jucării, ornamente de iarnă, băuturi calde de sezon: ceai/cidru, ciocolată caldă, măşti tradiţionale, suveniruri etc.

Ofertele vor putea fi depuse în perioada 10-20 noiembrie 2015, aceasta fiind data limitã dupã care nu se mai acceptã nici o solicitare.

Depunerea ofertelor se face la sediul Primãriei municipiului Botoșani în strada Piața Revoluției nr.1, camera 2, Serviciul Centru Informații Cetãțeni.

În cazul în care oferta agenților economici depãșește numãrul prevãzut de cãsuțe, în baza unui regulament aprobat prin dispoziția primarului se vor selecta beneficiarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *