FOTO Patriarhul Daniel a vizitat casa din Tocileni a Patriarhului Teoctist

Patriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist din Tocileni -BotosaniPatriarhul Daniel a efectuat vizitat, duminică seară, casa din Tocileni a Patriarhului Teoctist. Însoţit de ÎPS Teofan, patriarhul s-a arătat plăcut surprins de muzeul dedicat predecesorului său.

Acesta a recunoscut o parte din hainele pe care fostul patriarh le-a purtat, rememorând, astfel, câteva dintre întâlnirile cu fostul cap al Bisericii.

like facebook„Felicităm pe domnul primar, pe ÎPS Teofan şi pe toţi cei care au contribuit la organizarea acestui muzeu, dar şi pe toţi care, cu recunoştinţă şi bucurie, cu respect şi bucurie, intră aici să cinstească memoria unui mare patriot, un iubitor de Hristos, de biserică şi de neam românesc”, a spus, la ieşirea din muzeu, patriarhul Daniel.

Patriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- BotosaniPatriarhul Daniel la Casa Memoriala Patriarhul Teoctist- Tocileni- Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *