Vezi după ce criterii vor fi distribuiți banii primiți de la Guvern pentru lucrări la drumuri județene și comunale!

bogat cu bani multiConsiliul Județean (CJ) Botoșani va distribui în cel mult o săptămână banii primiți de la Guvern pentru lucrări la drumurile județene și comunale. Preşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, a declarat că la repartizarea banilor către primării se va ține cont de starea tehnică a drumurilor.

Județul Botoșani a primit 13,8 milioane lei.

like facebookAm cerut încă de la începutul săptămânii arieratele şi programele cu cofinanţare. Sunt câteva comune care nu au transmis, probabil că nu au nevoie de bani. Din punctul nostru de vedere, o treime ar trebui să rămână la drumurile judeţene pentru infrastructura judeţeană, cealaltă la comune. La repartizare se va ţine cont de lungimea drumurilor şi starea tehnică”, a menționat Sorescu.

Luni, vor avea loc discuţii la nivelul conducerii CJ privind repartizarea sumelor, iar marţi este programată o discuţie cu primarii. Şedinţa extraordinară de repartizare a banilor va avea loc miercuri. În cadrul aceleiaşi şedinţe de CJ, vor fi repartizate alte 4 milioane lei către primării, pentru stingerea arieratelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *