Kaufland face angajări la Botoșani. Vezi pe ce posturi!

Kaufland BotosaniKaufland face angajări în peste 30 de oraşe, în această perioadă, inclusiv la Botoșani. Kaufland angajează agenţi locali de vânzare publicitate, în regim part time, la Botoşani.

like facebookCei  interesați de aceste posturi trebuie să aibă studii superioare, experienţă în publicitate, print sau agenţie media, să ştie să opereze un PC, să aibă abilităţi de organizare, să fie comunicativ, flexibil, cu putere de convingere, să aibă cunoştinţe de limba engleză, permis de conducere categoria B şi să fie dispus la deplasări în interes de muncă în 90% din programul de muncă.
Amănunte, aici.

Până pe 26 noiembrie se primesc candidaturi pentru aceste posturi. Se caută, de asemenea, manageri de magazine. Angajatorii caută pentru acest post candidaţi cu studii superioare şi cunoștințe de limba engleză, cu experienţă de conducere şi lucru în mediu procedural, care cunosc mediul de business şi retail, sunt dispuşi la relocare, dinamici, au atitudine proactivă orientată spre rezolvarea problemelor, sunt flexibili, adaptabili, au bune abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe dinamice, dar şi foarte bune abilităţi de comunicare.
Amănunte, aici.
21 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *