Primăria va continua să distribuie ceai cald pe toată perioada manifestațiilor

ceai oferit de Primaria Botosani manifestantilor din Piata RevolutieiConducerea Primăriei Municipiului Botoșani a anunțat că angajații instituției vor continua să distribuie ceai cald cetățenilor pe toată perioada manifestațiilor organizate în memoria victimelor din incendiul de la Clubul Colectiv din București.

Ceaiul cald va fi distribuit în fiecare seară în care au loc astfel de manifestații, în dreptul intrării principale a Primăriei, începând cu orele 19:00.

like facebookTotodată, primarul Ovidiu Portariuc a reiterat apelul său ca politicienii să nu se mai infiltreze printre manifestanți în încercarea de a confisca această acțiune populară.

Am primit multe fotografii cu activiști politici infiltrați printre manifestanți. Este indecent, iar cei care fac așa ceva demonstrează că nu au înțeles deloc semnificația acestor manifestări populare. Le cer tuturor politicienilor să îi respecte pe cetățeni și să renunțe la încercarea de a deturna sensul acestor acțiuni. Cel mai bun lucru pe care îl pot face e să-i asculte cu atenție  pe manifestanți și să încerce dea curs cererilor acestora”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Sursa: comunicat Primăria Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *