Un fost inspector școlar îi cere primarului să verifice școlile. Vezi motivul!

catalina lupascu ovidiu portariucUn  fost inspector școlar a cerut, joi, în ședința de Consiliu Local, controale în toate unitățile de învățământ din municipiul Botoșani. Consilierul local Cătălina Lupașcu a cerut ca prin aceste controale să se vadă dacă școlile și grădinițele dețin autorizații privind securitatea la incendii.

like facebookDomnule primar, vă rog ca în perioada imediat următoare să dispuneți verificări în școli și grădinițe și să vedem situația autorizațiilor privind securitatea la incendiu. E bine să aflăm cum stau unitățile de învățământ în acest domeniu și eventual atunci când realizăm bugetul pe anul viitor să prindem pentru toate școlile obținerea autorizației privind securitatea la incendiu”, a menționat Cătălina Lupașcu.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus că municipalitatea a făcut investiții serioase în ultimii trei ani în învățământ, pornind de la înlocuirea instalațiilor electrice, montarea de sisteme video, reabilitare clădiri, investiții care se ridică la peste 800.000 euro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *