EXCLUSIV Gest impresionant al unei tinere din Botoșani. Își donează pielea răniților de la Colectiv

ioana ivanov slabit1O tânără din Botoşani este dispusă să facă un gest impresionant pentru victimele din clubul bucureştean Colectiv. Femeia vrea să îşi doneze o cantitate impresionantă de piele după ce a reuşit să slăbească enorm: 90 de kilograme. Este vorba despre Ioana Ivanov, de 34 de ani, ce a reuşit să slăbească de la 150 de kg la 60 de kg.

Tânăra a dat dovadă de o voinţă de fier, după ce a ajuns să fie îndepărtate de prieteni şi cunoştinţe din cauza greutăţii ei. Era un om normal până ce a suferit un şoc, moartea mamei ei, în anul 2005, iar apoi a început să se îngraşe.

like facebookA ajuns la 150 de kg, iar punctul culminant a fost pe 1 iulie 2012 când îşi sărbătorea ziua de naştere şi nici un prieten nu a sunat-o.

ioana ivanov slabitDin acea zi a declarat război kilogramelor şi în doi ani de zile a ajuns să dea jos 90 de kg prin sport şi prin eliminarea alimentelor dăunătoare. I-a fost cumplit la început, însă apoi a început să se obişnuiască şi după ce a reuşit să slăbească a reuşit să se menţină la greutatea de 60 de kilograme. Spune că şi acum îi este frică de cântar, deşi are o greutate ideală pentru corpul ei. Şocul slăbirii a făcut ca autorităţile să o oblige să îşi schimbe buletinul mai devreme de perioada de expirare pentru că fizionomia nu mai era aceeaşi. A ajuns ca nici măcar medicul ei de familie să nu o mai recunoască când s-a dus la cabinet.

A rămas cu surplus de piele în zona abdomenului şi a picioarelor, iar acum când a aflat drama tinerilor din clubul Bucureştean spune că vrea să îşi doneze pielea.

” Vreau să îmi donez acest surplus de piele şi sper ca printre răniţi să fie persoane compatibile. M-a impresionat drama tinerilor ce au fost afectaţi de incendiu din Colectiv şi vreau să mă implic. Voi contacta spitalele din Bucureşti, pentru că am înţeles că este singurul loc unde pot dona piele”, a declarat Ioana Ivanov.

 

One thought on “EXCLUSIV Gest impresionant al unei tinere din Botoșani. Își donează pielea răniților de la Colectiv

  1. Interesant!-Felicitari pt Ioana!-dar cum a facut?-si eu as dona bucuros de pe burta,am slabit mai putin dar mi-atarna…cum sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *