Uvertura Mall a intrat în insolvenţa. Firma lui Prisecariu are datorii uriașe

uvertura mall botosaniSocietatea comercială care administrează mall-ul din Botoşani, Uvertura City Mall SRL Botoșani, a intrat, joi, în insolvență. Tribunalul Botoșani a admis cererea depusă de administratorul Uvertura City Mall, Monica Sandu, numind ca administrator judiciar provizoriu pe Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL– Filiala Suceava.

like facebookCel mai mare complex comercial din Botoşani înregistrează pierderi uriaşe şi la doi ani după deschidere. Firma omului de afaceri Dănuț Prisecariu a avut pierderi mult mai mai decât cifra de afaceri.

Potrivit datelor contabile, societatea Uvertura City Mall SRL a înregistrat, în 2014, o cifră de afaceri de 6.353.456 de lei şi o pierdere de 7.560.421 de lei.

Firma figurează cu cinci angajaţi şi cu datorii totale ce depăşesc 100 de milioane de lei, cea mai mare parte fiind contravaloarea creditelor contractate pentru ridicarea mall-ului. Pierderea vine după ce în cursul anului 2013 s-a înregistrat în contabilitate afaceri de 4.839.040 de lei şi o pierdere de 55.612.676 de lei.

One thought on “Uvertura Mall a intrat în insolvenţa. Firma lui Prisecariu are datorii uriașe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *