Vicepreședintele Consiliului Județean, supărat pe conducerea DJDP: Ajung la sfârșitul anului și nu au fost în stare să cheltuiască banii pentru drumuri

cristian achiteiVicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Achiței, se declară nemulțumit de activitatea șefilor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri. Acesta îl acuză pe directorul DJDP, Sorin Clim, că nu a reușit să cheltuiască banii alocați anul acesta pe reparații și întreținere drumuri județene.

like facebookLa drumuri se lucrează la contractul contractul pe doi ani. Cei de la Direcția de Drumuri și Podurio se mișcă foarte greu. Ajung la sfârșitul anului și nu au fost în stare să cheltuiască banii. Se mișcă încet și nu pun presiune pe constructori. Ai bani, ai contracte, trebuie să lucreze. Să îi cheme în fiecare zi pe constructor și să lucreze și noaptea. Să discute cu antreprenorii și să-i preseze ca lucrările să se facă mai repede”, a spus Achiței.

Guvernul României a alocat săptămâna aceasta județului Botoșani noi fonduri pentru reparații drumuri județene și comunale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *