Cristi Pustai, înaintea meciului cu Steaua: Să sperăm că în această deplasare vom arăta mai multă agresivitate

cristi pustai fc botosaniAntrenorul FC Botoşani vrea să se întoarcă cu un rezultat pozitiv după deplasarea de pe Arena Naţională.

like facebookCristi Pustai a precizat, joi, că vrea mai multă agresivitate de la elevii săi pentru a scoate punct sau puncte cu echipele mari precum Steaua.

„Oricând un meci cu Steaua reprezintă pentru celelalte echipe un meci important, un meci care pe lângă punctele puse în joc mai sunt şi orgoliile. Sunt convins că la Bucureşti ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc. Şi Steaua trece printr-o perioadă grea şi din acest punct de vedere este important şi pentru ei. Să sperăm că va fi un spectacol fotbalistic. La Steaua, ca şi la toate echipele din România, dacă ai câteva meciuri mai slabe se vorbeşte de schimbare. Nu este prima dată când se întâmplă în ţară. Cu Steaua trebuie să blocăm verticalizările în funcţie de ce echipă va alinia. În general trebuie să te închizi foarte bine când joci cu o asemenea echipă şi să ataci pe contratacat sau să faci un presing agresiv, dar nu o poţi face tot timpul jocului pentru că au jucători cu o valoare individuală şi care pot să producă un dezechilibru. Să sperăm că în această deplasare vom arăta mai multă agresivitate, în sensul bun al cuvântului, înspre poarta adversă şi o posesie mai bună. Multe greşeli le-am făcut la meciul de campionat cu Viitorul neforţate de adversar, pe posesia noastră. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla, avem sincope. Trebuie să eliminăm aceste fluctuaţii şi să fim o echipă mai hotărâtă pentru a lua punct sau puncte. Trec etapele şi ne trebuie puncte”, a declarat Cristi Pustai.

Meciul dintre Steaua şi FC Botoşani va avea loc duminică de la 20.30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *