VIDEO Sute de tineri protestează, miercuri seară, în Piaţa Revoluţiei

protest in piata revolutiei1Sute de tineri s-au adunat şi miercuri seară în Piaţa Revoluţiei pentru a continua protestele şi a se alătura altor zeci de mii de tineri din ţară.

Protestarii s-au mobilizat pe Facebook şi şi-au dat întâlnire la ora 19.00. Inițial au fost câteva zeci, însă cu timpul au trecut peste 250.

like facebookEi scandau lozinci împotriva guvernanţilor, însă au transmis și mesaje de susţinere pentru victimele din clubul Colectiv şi au și cântat imnul naţional.

protest in piata revolutieiPrintre ei erau şi membri de partid (PNL) care au adus diverse afişe cu mesaje împotriva guvernanţilor. ” Jos şobolanii, generaţia tânără vine cu deratizarea”.

„Un popor care votează corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, este complice. Trezirea!, „Bine aţi venit în România. La noi s-a inventat prostia”, „Am votat pentru 300 de parlamentari. E voinţa poporului”.

“După ce am ieşit aseară, după ce s-a ieşit în toată ţara, a dispărut acest personaj sinistru dar este prea puţin. Protestul nostru se îndreaptă împotriva întregii clase politice. Ceea ce se întâmplă în ţara noastră de 25 de ani este tragic. Se numeşte genocid. Aşteptăm să cadă toate capetele. Vom protesta până se va schimba ceva. Ar fi fost mai bine să ne fi trezit mai repede. Vrem inclusiv schimbarea Constituţiei ţării iar în fruntea ţării să fie cetăţeni de etnie română. Aţi văzut cum vorbeşte preşedintele limba română? El vorbeşte foarte bine germana şi engleza. Preşedintele nostru vorbeşte o română stâlcită. Asta înseamnă că nu simte româneşte”, a spus Bogdan, unul dintre liderii protestatarilor.

protest in piata revolutiei2protest in piata revolutiei3protest in piata revolutiei4protest in piata revolutiei5protest in piata revolutiei7

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *