Vizitele pe secțiile Spitalului Județean, interzise. Medic: Au ajuns unii și în Blocul Operator

firma paza spitalul judeteanAparținătorii bolnavilor internați la Spitalul Județean nu mai sunt primiți pe secții. Oamenii care au venit, miercuri, la bolnavi au trebuit să facă cale întoarsă, după ce reprezentanţii firmei de pază le-au spus că nu este program de vizită. Interdicţia a fost stabilită de conducerea unității la cererea medicilor, care au acuzat că nu îşi pot face treaba din cauza traficului mare de pe secţii.

like facebookAm cerut ca paza să-și facă datoria. În spital, oricând, înainte de a veni paza, găseai vizitatori pe orice secție, în orice salon. Au ajuns unii și în Blocul Operator. Aparținătorii mai intră în spital în timpul programelor de vizită”, a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Spitalul Județean a angajat o firmă de pază privată în locul angajaților proprii. Managerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, a declarat că prin angajarea firmei de pază au scăzut și costurile pe acest segment.

Acest serviciu de pază mă ajută foarte mult la respectarea circuitelor. Nu mai găsim pe holuri aparținători stând ca la policlinică. Paza cu un angajat propriu mă costa 15 lei, cu creșterea de 25%, cu firma mă costă 9,5 lei pe oră”, a menționat managerul Spitalului Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *