Premierul Ponta a demisionat. Vezi reacția primarului de Botoșani!

victor ponta la baisa 4Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că își depune mandatul de prim-ministru și al Guvernului României. Gestul acestuia l-a surprins pe primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc. Acesta a ținut să precizeze că Victor Ponta a fost unul dintre cei mai buni primi miniștri ai României din ultimii 25 de ani și că mai are multe de spus în politica din România.

like facebook”Nu are absolut nicio vină și nicio legătură directă cu cele implicate. Sunt rezultate obiective obținute în ultimii trei ani. Economia a crescut an de an, veniturile populației, investițiile. Victor Ponta arată că este un om politic de onoare, poate printre puținii existenți la nivel central la ora actuală în clasa politică. A înțeles nemulțumirile celor care demonstrează și chiar dacă nu are absolut nicio vină, face acest gest. Ne-a surprins pe toți și îi înțeleg decizia, înțeleg presiunea la care a fost supus”, a spus Portariuc.

El a menționat că pe linie guvernamentală vor fi schimbări și că s-ar bucura ca în continuare guvernul să fie unul PSD, pentru a avea susținerea pe care a avut-o în ultimii trei ani pe plan local.

În ultimii trei ani s-au întâmplat la Botoșani lucruri care nu s-au întâmplat în 20 de ani. Mă refer la drumul Botoșani-Suceava, drumul Botoșani-Tg.Frumos, unde au început lucrările de consolidare. Sper ca aceste priorități, odată cu schimbarea Guvernului și să vedem ce guvern va veni, să nu fie date în spate pe o listă de rezervă, așa cum a fost timp de 20 de ani, când Botoșaniul a fost menținut într-o izolare”, a adăugat primarul municipiului Botoașni.

 

 

3 thoughts on “Premierul Ponta a demisionat. Vezi reacția primarului de Botoșani!

  1. domnule primar, cum nu are nici o vina premierul ? si nu numai el – daca nu stiti – in tara asta nimic nu functioneaza normal – deschideti ochii – pentru ca daca nu realizati cauzele adevarate , nu aveti ce cauta in functie. Este o tara normala sa tai pamblica la autostrada si dupa juma’ de an sa o inchizi?, spitale dotate din banii strainilor dar medicii plecati, si enumerarea poate continua la nesfarsit. Daca politicienii nu vad lucrurile astea , nu au ce cauta in functie .
    Asa ca demisia celor ce nu inteleg aceste lucruri ar fi o cale cinstita pentru toti!
    ateptam….

  2. Dacă ar fi după mine, aș lăsa tinerii până în 40 de ani, care sunt nepătați, au caracter, sunt inteligenți, își iubesc semenii, să salveze ce a mai rămas din această țară. Trădătorii și lichelele, să părăsească definitiv sfera politicului, mi-e greață când îi văd. Să conducă instituțiile statului cei care sunt competenți și care nu se subordonează politic, indiferent cine ar conduce.
    Avem nevoie de o altă mentalitate, avem nevoie de salarii corecte în sănătate și educație, în justiție, în poliție. Și atunci când cei care nu-și vor face treaba corect, să plătească pe măsură. E greu să ne curățăm, dar nu imposibil, eu cred în tinerii care au ieșit zilele acestea în stradă doresc schimbarea și poate nu știu foarte bine pe cine vor la conducerea țării, dar cu siguranță pe cine nu vor să ne mai conducă știu, ei ne vor salva, pentru că au ceea ce noi în 89, nu am avut. În 89, noi cei care atunci aveam 26 de ani, am fost foarte ușor dezinformați, astăzi, avem internet, nu mai putem fi păcăliți, astăzi tinerii se mobilizează foarte rapid, sunt mai inteligenți, ei sunt speranța unui viitor mai bun, al nostru al tuturor românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *