Primarul Portariuc și-a delegat atribuțiile: Mai important e să supraveghez șantierele din oraș

Ovidiu Portariuc- Marius Buliga- Cosmin AndreiPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc  a anunțat marți, 3 noiembrie, că a delegat viceprimarilor atribuțiile de rutină din cadrul Primăriei, pentru a putea supraveghea personal șantierele din oraș. În ceea ce privește deciziile importante acestea vor fi semnate în continuare de către primar.

like facebook”În dispoziția de delegare se precizează că eu voi putea exercita în continuare toate sarcinile delegate. Iar cel puțin în privința deciziilor importante, voi continua să fac acest lucru. Pentru celelalte voi avea o scurtă întrevedere zilnică cu viceprimarul pentru a lua hotărârile de rutină,” a declarat Ovidiu Portariuc.

Primarul a explicat că decizia delegării atribuțiilor are la bază intenția sa de a supraveghea îndeaproape șantierele deschise pe raza municipiului pentru a se asigura că se respectă termenele de execuție și calitatea lucrărilor efectuate.

”Mi-am propus să supraveghez personal lucrările de la cele 10 șantiere din oraș, ceea ce însemană că voi fi foarte mult timp pe teren. Vreau să mă asigur că nu mai avem întârzieri și că lucrările vor fi executate exact la parametrii de calitate stabiliți prin contract”, a precizat primarul.

 Portariuc a mai adăugat că dacă va fi mai puțin prezent în sediul Primăriei trebuie să fie altcineva care să poată semna hotărârile care trebuie luate în mod curent în această instituție.

 ”Poate lumea nu știe, dar în medie e nevoie de semnătura primarului pentru circa 150-200 de documente pe zi, începând de la cumpărarea de pixuri și detergenți, până la acțiunile din instanță ale instituției. Cred însă că e mai important ca eu să supraveghez șantierele din oraș, decât să analizez câte pixuri trebuie cumpărate la Primărie. De aceea, am luat hotărârea să deleg atribuțiile către viceprimari”, a completat Ovidiu Portariuc.

Sursa: comunicat Primăria Botoșani

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *