400 de locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia

cules capsuniÎn prima jumătate a lunii ianuarie 2016, va avea loc selecția pentru domeniul agricol în Portugalia la cules de zmeură.  Sunt oferite 400 locuri de muncă, fiind accepate persoane cu vârsta între 18 – 50 ani, persoane cu condiție fizică bună și fără antecedente penale. Durata contractului: începând din februarie -martie 2016 până în mai -iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei.

like facebookSalariul de bază lunar (saptamana de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare pe săptămână): 505 -724,94 Euro/brut pe luna. Salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 842,02 – 1192,02 Euro/brut/luna;

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro/zi. Angajatorul oferă plată în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. De asemenea, angajatorul oferă valoarea de călătorie înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei (data urmează să fie stabilite în cursul lunii mai).  Persoanele interesate, sunt aşteptate la sediul AJOFM Botoșani – Compartimentul EURES, Str. Colonel Tomoroveanu, nr.2, camera 224,Botoşani, pentru depunerea dosarelor.

Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: -cerere tip, anexa 3 bis (se completeaza la sediul agentiei );- Formular de inregistrare (transmis de firmele potugheze) in limba romana; -Carte de identitate sau pasaport; -CV Europass în limba română (tipizat);  -adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă”;  -cazierul judiciar valabil.

Data limita de depunere a dosarelor: 21.12.2015.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *