Elena Coșman, învestită oficial în funcția de subprefect de Botoșani

elena cosman investireNoul subprefect de Botoșani, Elena Coșman, a fost învestită oficial în funcție. Evenimentul a avut loc marți, în prezența directorilor de deconcentrate, a președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, primari, dar și a protopopului de Botoșani, Lucian Leonte.

Prefectul Costică Macaleți a dat citire Hotărârii de Guvern prin care a fost numit noul subprefect, după care Elena Coșman a depus jurământul.

like facebookLa festivitatea de investire a participat și fostul subprefect Gelu Țigănucă. El a spus că și-ar fi dorit ca mandatul său să înceteze altfel, nu prin destituire.

Vreau să mulțumesc în mod public fostului subprefect Gelu Țigănucă pentru activitatea depusă și buna colaborare. Vreau să o felicit pe doamna subprefect Elena Coșman, îi dorez succes”, a spus Macaleți.

Noul subprefect a declarat după depunerea jurământului că ”Doresc să mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au nominalizat pentru această funcție. Sunt onorată să-mi desfășor activitatea într-o echipă de profesioniști și sper într-o colaborare bună în interesul județului”, a spus noul subprefect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *