O nouă campanie de reciclare a produselor electronice şi electrocasnice. Vezi în ce perioadă!

electronicaSocietatea Urban Serv Botoşani în parteneriat cu Asociaţia Ecotic, Primăria Botoșani, Modern Calor şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, organizează o nouă campanie de colectare a deşeurilor rezultate din produse electronice şi electrocasnice.

like facebookOrganizatorii vor derula o campanie de informare, urmând ca acțiunea propriu zisă de colectare a DEE-urilor să se desfășoare între 20 noiembrie-11 decembrie. În acest sens vor fi organizate trei puncte de colectare a deşeurilor: în spatele magazinului Util- din zona Gării, Piaţa Viilor-în apropierea platformei de gunoi şi pe strada Independenţie vizavi de Serconf.

Campania se adresează botoșănenilor și este dotată cu premii. Cetățenii trebuie să înțeleagă că aceste deșeuri electrice și electronice trebuiesc depuse în locuri special amenajate, nu aruncate. La cele trei puncte de primire a deșeurilor, botoșănenii se pot prezenta în orice zi din săptămână, conform programului afișat”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *