Marius Croitoru: Era important ca Botoşaniul să nu facă rocada cu noi

marius croitoruFostul căpitan al FC Botoşani a venit tot din postura de căpitan pe Stadionul Municipal, dar al adversarilor ACS Poli Timişoara.

Marius Croitoru a menţionat după meciul cu FC Botoşani că echipa sa a pierdut două puncte după egalul obţinut având în vedere ocaziile ratate de colegii săi. Mijlocaşul a spus că era important ca echipa sa să nu piardă, deoarece gazdele ar fi trecut în faţă în clasamentul ligii I.

like facebook„Am luat un punct. Consider că am pierdut 2 puncte astăzi. Timişoara a dominat a doua repriză, a avut ocaziile mai clare. Important era ca Botoşaniul să nu facă rocadă cu noi. Am luat un punct. Nu suntem atât de bucuroşi. Înaintea meciului eram mulţumiţi cu un egal dar realitatea din teren a fost alta. Îmi doresc ca Timişoara şi Botoşani să fie pe locurile şapte şi opt şi să nu retrogradeze nici una. Nu mă aşteptam să fiu căpitan. Este o mândrie pentru mine ca şi pentru orice alt jucător. Publicul a fost încă o dată la înălţime şi au apreciat ceea ce am făcut eu aici. Ţin să le mulţumesc oamenilor prezenţi. Mereu îmi voi aduce aminte cu plăcere de FC Botoşani şi de Botoşani, locul unde m-am simţit cel mai bine”, a declarat Marius Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *