Președintele CJ: Am făcut investiții serioase în modernizarea Spitalului Județean, dar pe linia securității în muncă mai avem de rezolvat unele probleme

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, susține că trebuiesc înăsprite toate măsurile în ceea ce privește siguranța în localuri, după tragedia care a avut loc la București. Șeful CJ Botoșani spune că luni dimineață a atenționat instituțiile din subordine să se pună în ordine cu tot ce înseamnă norme de siguranță și protecție PSI. Potrivit lui Sorescu, la Spitalul Județean s-au făcut în ultimii ani investiții majore, însă pe linia securității în muncă mai sunt probleme de rezolvat.

like facebookÎnțeleg că este cel mai grav accident din ultimii doi ani din lume în astfel de situații. În zona de spital cu siguranță este vorba de mult mai multe investiții. Nu este niciun secret că am avut discuții cu managerul spitalului și suntem într-o situație bună, pentru că am făcut investiții foarte serioase în modernizarea spitalului. Dar pe linia securității în muncă, a PSI mai avem de rezolvat unele probleme”, a menționat Sorescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *