Doliu și la Botoșani după moartea celor 27 de oameni în clubul din Capitală. „Fiecare club să doneze profitul din seara asta victimelor”

incendiu_colectiv_3-300x225Moartea celor 27 de oameni în incendiul de la clubul Colectiv din Capitală și rănirea altor peste 150 ani a stârnit regret, dar și indignare în rândul botoșănenilor.

Foarte mulți botoșăneni au transmis mesaje de condoleanțe rudelor victimelor. Mai mult, unii dintre ei propun ca o parte din câștigurile obținute de cluburi în această seară să fie donate victimelor și familiilor acestora.

like facebook„Să închidă cluburile? Nu închideți cluburile. Un gest profund de solidaritate ar fi ca fiecare club să doneze profitul din seara asta victimelor și familiilor acestora, mulți au nevoie de operații chirurgicale și tratamente de recuperare, dar mira-m-aș”, a spus Andrei Mirel Pancu, pe pagina sa de socializare.

Și cunoscuta cântăreață din Botoșani, Francisca Andreea Dulceanu, a transmis un mesaj de regret după tragedie: „Sunt alaturi de familiile indurerate in urma incidentului de aseara! Am ramas fara cuvinte cand am vazut stirea…sunt profund indurerata…atatea suflete s’au dus si atatia tineri sunt inca in pericol, in spitale! Nu’mi mai ramane decat sa ma rog Bunului Dumnezeu sa dea putere parintilor care au ramas fara copii, sanatate celor care se zbat acum
Intre viata si moarte pe patul de spital si sa rog pe ORICINE vede aceasta postare si are posibilitatea, sa dea o mana de ajutor si sa doneze sange la oricare din centrele de transfuzie sanguina! Curaj!”.

Iată și alte mesaje ale botoșănenilor:

„Dumnezeu să îi ierte, iar cei vinovați să plătească”!

„Nu-mi vine să cred ce tragedie. Ti-e frică să îți mai lași fata sau băiatul într-un club. Nicăieri nu mai suntem în siguranță”

„Când e să o pățești, o pățești, oriunde te-ai afla. Așa a vrut Dumnezeu. Nu avem ce face…”

„Indiferent ce au făcut acei oameni, nu meritau o asemenea soartă. Dumnezeu să-i ierte și putere familiilor”.

 

 

 

One thought on “Doliu și la Botoșani după moartea celor 27 de oameni în clubul din Capitală. „Fiecare club să doneze profitul din seara asta victimelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *