Pasiune scumpă! Un om de afaceri din Botoșani participă la curse de mașini pe cele mai mari circuite din Europa

Catalin Silegeanu - patronul Hidroplasto Botosani, la cursele de 24 de oreUn om de afaceri din Botoșani are o pasiune nu doar neobișnuită, ci și foarte scumpă. Acesta participă, alături de niște oameni de afaceri germani, la curse de mașini pe circuite profesioniste din mai multe țări europene, precum Germania, Spania sau Ungaria.

Este vorba de „cursele de 24 de ore” unde echipele formate din câte patru piloți aleargă non-stop timp de o zi.

like facebookPatronul firmei Hidroplasto, Cătălin Silegeanu, a fost invitat, în urmă cinci ani, de către unul dintre partenerii săi de afaceri, să participe la o astfel de cursă. De atunci, el s-a îndrăgostit de mașini puternice, viteză și circuite profesioniste.

Catalin Silegeanu, patronul Hidroplasto SRL Botosani, la cursele de 24 de ore
Catalin Silegeanu, patronul Hidroplasto SRL Botosani, la cursele de 24 de ore

„Am început aceste curse de prin 2010, an de an participând alături de cei de la Besagroup, fiind un mod de relaxare și socializare, mai ales că ei sunt partenerii mei Germania și ale căror interese le reprezint în România, Bulgaria și Republica Moldova prin firma Hidroplasto. Am participat, printre altele, la cursele din Nurburgring, Hockenheimring din Germania, acest circuit fiind recunoscut ca unul din cele mai lungi și periculoase circuite din lume. Aceste curse, din păcate, nu sunt organizate și în România, din cauza lipsei unui astfel de circuit”, spune Cătălin Silegeanu.

Acesta a mai participat și la cursele de 24 de ore organizate pe circuitul din Catalanya- Spania, circuitul din Mugello- Italia, dar și la Hungaroring- Ungaria.

Catalin Silegeanu -patronul Hidroplasto SRL Botosani, la cursele de 24 de oreMașina cu care intră în cursă este decisă de echipă, soluțiile de până acum fiind Audi TTRS, Mini John Cooper Works Challenge, BMW E46 GTR Vl0 sau Porsche 911.

like facebook„De cele mai multe ori am participat pe mașina Mini Cooper , fiind fan al Mini Cooper. De altfel, eu dețin o astfel de mașină. Este un sport destul de scump, dar cheltuielile toate sunt suportate de către cei din Germania”, mai spune Cătălin Silegeanu.

Pe circuitele profesionist, participanții ating o viteză maximă de 230 km/h.

Cursele de 24 de ore au loc de cinci ori pe an.

O companie din Botoşani, cu o afacere de nișă, vrea să îşi deschidă sucursale în Bucureşti şi Cluj

Catalin Silegeanu- patronul Hidroplasto SRL Botosani, la cursele de 24 de ore
Catalin Silegeanu la cursele de 24 de ore
Catalin Silegeanu - patronul Hidroplasto SRL Botosani, la cursele de 24 de ore
Catalin Silegeanu, alături de coechipieri, la cursele de 24 de ore

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *