FOTO Festivism anulat la școala femeilor liberale de la Botoșani. Moment de reculegere ținut de participanți în memoria victimelor din clubul din București

scoala liberala la BotosaniȘcoala de pregătire politică a candidatelor PNL la alegerile locale din 2016 a debutat, sâmbătă, la Hotelul Premier din Botoşani cu un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului care a avut loc în Clubul Colectiv din București.

De altfel, co-preşedinta organizaţiei de femei a PNL Botoşani, Sînziana Secrieru, susţine că programul acţiunii de la Botoșani a fost modificat astfel încât acesta să fie sobru.

like facebookPractic, femeile liberale ar fi vrut să anuleze evenimentul de la Botoșani, dar ținând cont că peste 100 de femei din țară au ajuns la Botoșani acțiunea a continuat, bazându-se doar pe instruire politică.

scoala liberala la BotosaniLa acțiunea politică participă circa 120 de femei din 11 judeţe din zona de nord- est a ţării. Mai exact, la Botoşani vor fi prezente femei din Bacău, Botoşani, Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea, care vor fi învăţate să comunice.

Printre invitați s-au aflat și co-președinții PNL, Cătălin Flutur și Viorel Grigoraș, europarlamentarul Mihai Țurcanu, deputatul Costel Șoptică, dar și președintele interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu.

îAcţiunea este organizată împreună cu Organizaţia Naţională a Femeilor Liberale şi Institutul de Politici Populare.

scoala liberala de la Botosaniscoala liberala de la Botosaniscoala liberala de la Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *