FOTO Spuma oamenilor de afaceri s-a adunat la balul organizat de Camera de Comerţ

balul oamenilor de afaceri4Cei mai importanţi oameni de afaceri s-au adunat, vineri seară, la balul organizat de Camera de Comerţ Botoşani.

Evenimentul a adunat reprezentanţi ai celor mai importante firme din judeţ care au fost ierarhizate în mai multe topuri după rezultatele obţinute în cursul anului 2014.
like facebookNoutatea acestui an în cadrul balului oamenilor de afaceri l-a reprezentat un top naţional, unde câteva firme botoşănene au reuşit să se impună.

balul oamenilor de afaceri13Printre invitaţi s-au numărat prefectul Costică Macaleţi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu. Dintre oamenii de afaceri au dat curs invitaţiei Tonino Boldea şi soţia Anca de la grupul de firme Five Continents şi Anca Farm, Mihai Vrăjitoru de la firma Conrec, Cristian Alexuc de la Aquaterm, Cornel Şfaiţer şi soţia Daniela de la Voronskaya, Florian Moruzi de la Casa Pâinii, Claudiu Niculăeş de la Tridex, soții Carmen și Dumitru Solomonescu de la Lacto Solomonescu, Paul Musteaţă şi şoţia, Viorel Iliuţă de la Elsaco, familia Bidaşcă de la grupul de firme Pita, Sorin Cornilă de la Powerline şi Ciprian Huţanu de la Dom Auto.

“Suntem la cea de-a XXII- ediție și această ediție are o semnificație aparte având în vedere faptul că instituția noastră ca și celelalte Camere de Comerț din sistemul cameral împlinește 25 de la reînființarea sistemului cameral”, a declarat Romeo Floareş, preşedintele Camerei de Comerţ

 

balul oamenilor de afaceri17balul oamenilor de afaceribalul oamenilor de afaceri1balul oamenilor de afaceri2balul oamenilor de afaceri3balul oamenilor de afaceri4balul oamenilor de afaceri5balul oamenilor de afaceri7balul oamenilor de afaceri8balul oamenilor de afaceri9balul oamenilor de afaceri12balul oamenilor de afaceribalul oamenilor de afaceri13balul oamenilor de afaceri14balul oamenilor de afaceri15balul oamenilor de afaceri16balul oamenilor de afaceri18

 

One thought on “FOTO Spuma oamenilor de afaceri s-a adunat la balul organizat de Camera de Comerţ

  1. Daca nu li s-ar si la multi trecutul ,mai ales la cateva din doamne ,poate ar impresiona ,dar asa…starnesc doar rasul.In toti ani , aceleasi figuri prezente ,doar barbatii au schimbat unele ,iar unii au devenit mosi ,avand ,,coarne ,,cat cerbii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *