Află ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 30 octombrie- 5 noiembrie!

fb 30.10-05.11.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie. Iubitorii de film au de ales între 19 producţii, animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookJames Bond Spectre este vedeta săptămâmii. Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

 

Box este o altă noutate lansată de cinamtograf. Filmul este o poveste de dragoste spusă altfel decât în filmele americane. Realizat de Florin Șerban, regizorul succesului „Eu când vreau să fluier, fluier”, BOX este o provocare atât emoțională, cât și intelectuală

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, Rafael (Rafael Florea)  și Cristina (Hilda Peter) au în comun aceeași nevoie disperată de afirmare. De-a lungul filmului, fiecare învață în felul său lecția maturizării și a compromisului.

The Green Inferno îşi continuă aventura la Cine Grand. Un grup de tineri activişti din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariţie. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme şi se prăbuşeşte, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze.

Burnt este o altă propunere interesantă a cinematografului. Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostulenfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *