Spectacol de teatru la Biblioteca Mihai Eminescu

Afis Teatrul în şcoala taPe lângă lansări de carte, expoziţii, vizite ghidate, vernisaje sau concursuri de literatură, activităţi propuse săptămânal de instituţie, Biblioteca Botoşani vine de de această dată cu o surpriză pentru numeroşii săi utilizatori.

Vineri, 30 octombrie, începând cu ora 14:00, Biblioteca “Mihai Eminescu” vă invită la teatru. Sala de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii va fi scena pe care micuţii clasei a V-a de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Leon” Băiceni, sub îndrumarea prof. Olimpia-Elena Hriscu vor prezenta, în cadrul activităţii „Teatrul în Şcoala Ta”, o dramatizare după nuvela “Dumbrava minunată”de  Mihail    Sadoveanu.

like facebookParteneri ai evenimentului organizat de bibliotecar Ana Teletin şi coordonat de prof. Olimpia-Elena Hriscu sunt Şcoala Gimnazială nr. 1 Răchiţi – prof. Simona Pușcașu, Şcoala Gimnazială nr. 1 Stăuceni – prof. Mona-Gabriela Sandu, Şcoala Gimnazială Tocileni – prof. Valerica Andrieș şi Şcoala Gimnazială “Ion Bojoi” Flămânzi – prof. Marinela Burecic.

Activitatea amintită încheie o luna plină de evenimente la Biblioteca Botoşani şi la filialele acesteia. Amintim expoziţiile “Mi-e sufletul toamnă” de la Filiala 1 Primăverii sau “Decalog însângerat”, propusă de Biblioteca Etniilor.  Pe data de 2 octombrie, la Sala de Lectura a fost organizată o manifestare de excepţie din cadrul proiectului Dialogului Moldav, la care au participat distinse personalităţi din Republica Moldova. Filiala Primăverii a organizat o nouă întâlnire din cadrul Cenaclului Literar Junime Junior, de aceasta data prilejuită de serbarea Halloweenului.

O mulţime de activităţi care de care mai interesante vor fi organizate la bibliotecă şi în luna noiembrie. Doua dintre acestea sunt deja pregătite să demareze. Ne referim la Cursul  de IT pentru Senior, organizat în săptămâna 2-6 noiembrie şi Cursul de Engleză, din săptămâna 9-15 noiembrie. Ambele cursuri sunt gratuite.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *