FOTO Altercaţie în Piaţa Centrală. Angajat de la administraţia pieţei acuzat că a bătut un bărbat

ambulanta in piata centralaUn bărbat a ajuns la spital, iar poliţia a declanşat o anchetă după o presupusă altercaţie în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani.

Viorel Gorovei, de 50 de ani, a fost preluat, joi dimineaţă, de o ambulanţă şi transportat la spital, bărbatula acuzând dureri în zona capului şi menţionând că a fost bătut de un paznic de la administraţia peţei.

like facebookBărbatul a povestit că în noaptea de miercuri spre joi în ambulanta in piata centrala1timp ce păzea marfa unui comerciant din piaţă a fost luat la bătaie de Radu Zamfir. Ar fi fost lovit cu pumnii în cap, iar ulterior l-a pus să cureţe sângele de pe jos.  Mai mult decât atât, comercianţii din piaţă acuzau că angajatul administraţiei pieţelor bea în timpul serviciului.

Incidentul a ajuns şi al şefii pieţei care l-au pus pe angajat să dea note explicative. În acelaşi timp au studiat înregistrările camerelor de supraveghere şi susţin că nu se observă nimic deosebit, însă admit că sub umbrelele ce acoperă marfurile comercianţilor nu văd de se întâmplă. În paralel şi poliţiştii au deschis o anchetă. 

ambulanta in piata centrala2

One thought on “FOTO Altercaţie în Piaţa Centrală. Angajat de la administraţia pieţei acuzat că a bătut un bărbat

  1. Radu zamfir mi-a batut baiatul……la urmariit cu masina din capatul liniei unu pana pe strada din spatele liceului electro unde ia taiat fata cu masina…baiatul meu era pe bicicleta impreuna cu 2 prieteni acestea fiind tot pe biciclete…..am sunat la politie…au venit cei de la circulatie au facut poze masuratori….s-a intocmit un dosar penal pt lovire si distrugere…..s-a exclus accidentul pt ca masina nu ia atins pe cei 3 de pe bicicleta….urmele de franare duc in bordura iar biciclistii fiind in sir indian…primul s-a lovit de roata din dreapta si a cazut fiind prins si batut….iar cei 2 au ocolit dar au asistat la toata scena….de 2 ani nu am un raspuns de la organele de cercetare penala…..din anumite surse am aflat ca exista o legatura de rudenie intre zamfir sectorist la politia municipiului si zamfir radu…asa ca nu va asteptati sa se intample ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *