FOTO Elev lovit de o maşină chiar în faţa liceului în care învaţă

accident elev opelUn accident grav de circulație a fost produs joi, în jurul orei 10:17, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în apropierea Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

like facebookDin primele cercetări se pare că un autoturism marca Opel, condus de Romică M., în vârstă de 56 de ani, din Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, circula pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, pe sensul de urcare, iar în apropierea Liceului „Regina Maria” l-a acroșat pe Vlăduț S., în vârstă de 15 de ani, din Ibănești, elev în clasa a IX-a, care s-a angajat în accident elev opel1traversarea drumului pe trecerea de pietoni.

Potrivit martorilor, elevul a pătruns pe partea carosabilă pe trecerea de pietoni, iar șoferul autoturisemului nu a putut evita impactul și l-a izbit în plin. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care continuă cercetările și o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri mecdicale elevului și l-a transportat de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa DorohoiNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *