Primarul Portariuc, atacat de consilierii locali: Este o stare de haos în municipiu. Se mai întoarce la Botoșani?

consiliul local botosaniConsilierii locali din opoziție l-au atacat dur joi, pe primarul Ovidiu Portariuc, care este plecat de o lună în Statele Unite ale Americii. Ei spun că în oraș este haos iar nemulțumirile cetățenilor sunt tot mai mari. Consilierul local Eugen Țurcanu acuză faptul că oamenii își strigă nemulțumirea în stradă, iar primarul își postează fotografiile din Arizona pe Facebook.

like facebookAvem acumulate nemulțumiri a zeci și sute de oameni. Mă uit în dreapta mea și văd scaunul gol al primarului și am o întrebare: Se mai întoarce domnul primar? Mai vine înapoi în Botoșani. Este o stare de haos. Sunt oameni în fața primăriei.  Am desemnat un executiv. Rezolvați problemele. Nemulțumirile populare dau în clocot în Consiliul Local”, a spus Țurcanu.

Și consilierul local Cătălina Lupașcu l-a criticat pe Portariuc.

Lucrurile nu sunt foarte în bine pentru orașul nostru și este desigur aceeași cauză, lipsa domnului primar. O să fac din nou referire la strada Maramureșului despre care dumnealui a aflat doar din SUA. De aceea avem o infrastructură rutieră proastă.  Aceasta este situația orașului Botoșani la ora actuală și cred că ar trebui să îi facem de fiecare dată interpelări scrise domnului primar, astfel încât dumnealui poate așa conștientizează că lucrurile nu merg bine în municipiul Botoșani.  Domnule primar, deși este scaunul, gol, vă invit să veniți și să faceți administrație în municipiul Botoșani fiindcă este adevărat că mai sunt câteva luni dar aveți timpul necesar să faceți lucrurile să funcționeze”, a spus Lupașcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *