FOTO Protest al piețarilor în fața Primăriei Botoșani

protest pietari 1Aproape 30 de comercianți din Piața Mare au protestat, joi, în fața Primăriei Botoșani. Ei sunt nemulțumiți de măsurile de reorganizare a pieții anunțate de Urban Serv.

like facebookAcțiunile de protest au loc chiar în ziua ședinței de Consiliu Local, programată pentru 29 octombrie, când se va discuta despre reorganizarea Pieței Centrale. Piețarii cer să fie lăsați să își vândă marfa în același loc, lângă Biserica Sf. Gheorghe”, iar societatea Urban Serv să amenajeze spațiul de acolo pentru ei, nu pentru florari. La protestul piețarilor a ajuns și consilierul local Cătălina Lupașcu.

Oamenii spun că în cazul în care doleanțele lor nu vor fi soluționate, vor continua protestele și au amenințat că vor intra în greva foamei. Protestatarii vor să participe și la ședința de Consiliu Local, pentru a-și spune nemulțumirile.

Reprezentanții Urban Serv vor să mute mini-bazarul în zona 1001 articole, iar florarii în locul mini-bazarului. Măsura a iscat un val de nemulțumiri în rândul comercianților.

protest pietari

protest pietari 4

protest pietari 3

protest pietari 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *