Patru autofreze noi și un utilaj șenilat vor interveni iarna aceasta pe drumurile din județ

femeia transportata cu ATV pe senile la BotosaniPatru autofreze noi vor acționa iarna aceasta pe drumurile din județ. Utilajele au fost achiziționate cu bani europeni prin Programul Operațional Regional, fiind distribuite la Botoșani, Dorohoi, Săveni și Ștefănești. Anunțul a fost făcut miercuri, în Colegiul prefectural, de șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, col. Radu Anton, care susține, însă, că are emoții în privința folosirii acestora.

like facebookNoi abordăm această iarnă și cu o oarecare îngrijorare și emoție, pentru că anul acesta au fost achiziționate prin Programul Operațional Regional, cu partea de cofinanțare a CJ, patru autofreze și un utilaj șenilat cu mașină cap tractor, iar oamenii noștri care vor exploata asemenea mijloace încă nu au antrenamentul necesar. La rece, cum se spune, am făcut pregătire. Pe timp de vară am folosit aceste autospeciale pentru transport unde s-a manifestat fenomenul de secetă”, a menționat șeful ISU.

Șefii județului s-au întâlnit, miercuri, cu directorii de deconcentrate pentru a pune la punct detaliile cu privire la pregătirea pentru sezonul de iarnă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *