Șeful ISU Botoșani cere măsuri suplimentare de securitate în ”intersecțiile morții” din județ

accident opel vw rosiori5Șeful Inspectoratului pentru Situații de urgență, col. Radu Anton, a făcut un apel, miercuri, în ședința Colegiului Prefectural, către autoritățile județului, drumari și Poliția rutieră să se ia măsuri suplimentare pentru semnalizarea a două intersecții din județul Botoșani, unde se înregistrează cele mai multe accidente. Acesta a vorbit despre intersecțiile de la Roșiori și Orășeni Deal, unde în acest an au fost înregistrate mai multe accidente mortale.

like facebookAcolo, când se vine de pe anumite sensuri nu se vede intersecția. Poate o gândim mai bine cum să facem acele marcaje, poate cu denivelări la o distanță mai mare față de intersecție care să pună șoferul în atenție că urmează o intersecție extrem de periculoasă. Nu spun că e numai problema Direcției de Drumuri Județene, poate și Poliția să intervină”, a spus Aton, care a adăugat totodată că marcajele existente în cele două zone sunt puse exact în intersecție.

Prezent la Colegiul Prefectural, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Sorin Clim, a spus că marți a avut o întâlnire cu reprezentanții Poliției Rutiere pe această problemă, în urma căreia s-a stabilit pentru cele două intersecții o mai bună semnalizare pentru participanții la trafic.

 

One thought on “Șeful ISU Botoșani cere măsuri suplimentare de securitate în ”intersecțiile morții” din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *