Un botoșănean a dat cu o remorcă peste o femeie băută, apoi și-a văzut de drum. Ce explicație le-a dat polițiștilor

urmarire politieUn accident de circulație a avut loc, marți, pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor. În timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe DN 17, o femeie de 45 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, a efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum forestier, fără să se asigure, moment în care, a fost acroșată de remorca încărcată a unei autoutilitare, după care, conducătorul auto a părăsit locul faptei, continuându-și deplasarea către municipiul Vatra Dornei, scrie SuceavaNews.

like-facebookVictima a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe șofer într-o stație peco. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani din județul Botoșani, care a explicat că urma să se întoarcă la locul producerii evenimentului.

„Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru victimă, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *