VIDEO Un bărbat a terorizat timp mai mulţi ani un întreg bloc. Poliţia chemată să intervină

camera plina cu mizerie apartament bloc turn parcul tineretuluiUn bărbat a ajuns să terorizeze un întreg bloc turn din municipiul Botoşani după ce a inundat vecinii pe trei etaje şi are o mizerie în casă de nedescris ceea ce duce la un miros insuportabil. Bărbatul locuieşte la etajul 7 al blocului turn de pe strada Săvenilor şi mai tot timpul este beat.

A moştenit apartamentul de la mama sa, iar aproape zilnic aduce în casă prieteni de pahar. Vecinii sunt disperaţi după ce acesta a tăiat ţevile din casă şi a scos caloriferele ca să le vândă la fier vechi.

like facebookA curs apă trei etaje şi toţi vecinii de pe tronson au fost inundaţi. Poliţia este chemată aproape în fiecare seară să spargă chefurile, ultima dată evacuând din casă 14 persoane. Din păcate nimeni nu poate interveni pe o proprietate privată, deşi s-a solicitat ajutorul celor de la Direcţia de Sănătate Publică pentru o dezinsecţie,dezinfecţie şi deratizare.

barbat apartament mizerie bloc turn parcul tineretului1Mirosul de lângă apartamentul bărbatului este atât de puternic, încât oamenilor care trec pe acolo li se face rău. Înăutru scenariul este apocaliptic, mizerie, haine aruncate, sticle, iar baia plină de dejecţii. Familia Lăzăroi ce locuieşte sub apartamentul celui reclamat spune că în baie de două săptămâni curge apa continuu prin tavan şi au început să cadă gândaci şi viermi. Simona Lăzăroi, ce suferă de scleroză multiplă, spune că este nevoită să facă curat zilnic deşi nu poate merge normal. Cei doi copii s-au îmbolnăvit din cauza microbilor şi au fost internaţi în spital.

simona lazaroi femeie apartament bloc turn parcul tineretuluiFamilia a ajuns în pragul disperării şi a chemat şi marţi poliţia. Doi agenţi au ajuns la faţa locului şi l-au scos pe bărbat din casă şi l-au dus la audieri.

” Mi-a căzut în baie viermi, gândaci, nu se mai poate. Ei sunt proprietari şi nici DSP-ul nu poate intra. Nu avem cu cine discuta, ei sunt în stare de ebrietate în permanenţă. Le-am mai făcut reparaţii şi singurii care au putut intra în casă au fost cei de la Modern Calor care le-au pus dopuri în ţevi după ce au scos caloriferele şi curgea apa până la 5″, susţine Simona Lăzăroi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *