Ce noutăți aduce examenul de definitivat din acest an școlar. Vezi calendarul!

examen profesoriInspectoratul Școlar Județean a făcut public, marți, calendarul de organizare a examenului de definitivat în anul școlar 2015-2016. Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ, a declarat că profesorii botoșăneni se pot înscrie la concurs până pe 16 noiembrie, urmând ca dosarele să fie aduse de școli la Inspectoratul Școlar până pe 20 noiembrie.

Ministerul Educației vine și cu o modificare în calendarul examenului de definitivat. Proba scrisă este programată pe 4 august, nu în iulie așa cum s-a întâmplat în anul școlar trecut.

like facebook”Proba scrisă se susține cu o lună mai târziu decât în acest an”, a menționat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Profesorii vor fi inspectati la clasa până pe 17 iunie. Rezultatele concursului vor fi afișate pe 11 august, iar între 11 și 12 august are loc înregistrarea contestațiilor. Pe 18 august sunt afișate rezultatele finale, iar între 19 și 30 august are loc transmiterea la Ministerul Educatiei a tabelelor nominale cu candidatii admisi si validarea rezultatelor examenului prin ordin al ministrului educatiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *