Un medic a ajuns să îi dea bani grei unei paciente pentru a scăpa de condamnare

stomatologUn medic stomatolog a ajuns să îi plătească bani grei unei foste paciente pentru a scăpa de o condamnare. Iniţial acesta primise o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare din partea judecătorilor botoşăneni şi pus la plata a 27.710 de lei. Ulterior, magistrații de la Curtea de Apel Suceava l-au achitat după ce a reuşit să încheie un acord de mediere cu pacienta care l-a dat în judecată.

Este vorba despre medicul Marius Corneliu Enache, care a fost dat în judecată pentru o lucrare prost executată, respectiv 17 implanturi şi montarea a 17 coroniţe de porţelan. O parte din lucrare a fost executată de un medic ieşean, însă în cabinetul doctorului din Botoşani.

like facebookPentru că o deranjau implanturile, femeia a solicitat să fie scoase, însă medicul nu i-a înapoiat şi banii aşa că aceasta a făcut sesizări la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi la Poliţie. Comisia DSP l-a găsit vinovat de malpraxis, iar procurorii l-au acuzat de înşelăciune.

Medicul a contestat în instanţă decizia de malpraxis şi în dosarul penal a avut câştig de cauză, însă pe cale civilă a fost pusă la plata sumelor către pacientă.

 

One thought on “Un medic a ajuns să îi dea bani grei unei paciente pentru a scăpa de condamnare

  1. Si v-a mai fi un caz in care un stomatolog v-a da bani unei paciente pentru neprofesionalism, tot cu castig in instanta, chiar de v-a dura ceva timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *