Patru unități de învățământ, verificate de Inspectoratul Școlar. Vezi motivul!

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Patru unități de învățământ sunt în vizorul Inspectoratului Școlar Județean  timp de două săptămâni. În perioada 26 octombrie – 6 noiembrie, au loc inspecții generale la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Burac” Vlăsinești, Școala Gimnazială 1 din Răuseni, Școala Gimnazială 1 Călărași și la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Se vor îndeplini obiectivele prioritare pe care Inspectoratul Școlar Județean le-a stabilit pentru aceste tipuri de inspecții și anume evaluarea și monitorizarea activității unității de învățământ, îmbunătățirea rezultatelor școlare prin evaluarea conformității funcționării și dezvoltării unității școlare în raport cu legislația în vigoare, cu politicile și strategiile naționale dar și cu nevoile individuale„, a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general.

De asemenea, în cadrul acestor inspecții se vor organiza activități de consiliere și sprijinire a unităților de învățământ, a directorilor, cadrelor didactice și nedidactice din aceste unități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *