Tânără salvată din ştreang

ambulanta cu bolnavA încercat să-şi pună capăt zilelor în timp ce copilul dormea în casă.

Este cazul unei femei de 34 de ani, din Santa Mare, găsită luni de soţ chiar în timp ce încerca să se spânzure.

Tânăra şi-a adormit copilul de cinci ani şi apoi şi-a pregătit toate cele necesare pentru a-şi duce la capăt planul cumplit.

like facebookAceasta şi-a confecţionat ştreangul dintr-un fular, pe care l-a agăţat de un spalier al viei din faţa casei. S-a urcat pe un scaun şi s-a spânzurat. Norocul ei a fost că, în acel moment, soţul a ajuns acasă.

A reuşit să o scoată repede din ştreang şi a sunat la 112. Un echipaj de ambulanţă, ajuns la faţa locului, a preluat-o pe femeie şi a dus-o la spital.

A fost preluată de colegii din Urgenţe şi internată la reanimare. Nu comunica şi era agitată, prezentând simptome asemănătoare celor de hipoxie cerebrală, adică un aport mic de oxigen la creier”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Potrivit vecinilor femeii, între ea şi soţul acesteia aveau deseori loc certuri violente, acesta fiind şi motivul pentru care a încercat să îşi pună capăt zilelor.

Cazul a venit la două zile după ce un tânăr de 33 de ani, din localitatea Baranca, comuna Cristineşti a încercat să se sinucidă tăindu-se cu o lamă pe braţe după ce a aflat că partenera de viaţă îi este infidelă.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *