Mutarea minibazarului și a sectorului de flori din Piața Mare, la mâna consilierilor locali

Piata MareConsilierii locali vor decide, joi, dacă vor muta minibazarul din zona Bisericii „Sf. Gheorghe” pe amplasamentul din vecinătatea terasei complexului comercial cunoscut sub denumirea de ,,1001 articole”. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a declarat că există pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din 29 octombrie un proiect de hotărâre privind modificarea sectorizării Pieței centrale.

like facebookÎn ceea ce privește sectorizarea în piață, este atributul nostru. În decursul anilor, destinația pe care o are o piață ca principală locație pentru desfacerea legumelor s-a modificat, fiind acceptați în perimetrul respectiv și alți comercianți. Noi i-am acceptat, însă, conform legislației, trebuie să-i sectorizăm pe anumite zone ale pieții. Am ajuns în situația în care unii comercianți sunt mai importanți decât consumatorii. ”, a spus Drelciuc.

El spune că urmare a acestor schimbări, se va modifica și programul de funcționare a pieții, respectiv 6.00-18.00 pe timpul iernii și 6.00-20.00 pe timpul verii.

Proiectul prevede și strămutarea sectorului de flori, adiacent Halei de lactate, pe amplasamentul sectorului de mese „Minibazar” .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *