Directorul Urban Serv: Nu facem presiuni asupra comercianților

Simion Drelciuc
Simion Drelciuc

Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, susține că protestul agentului economic care are activitate în Piața Mare nu este întemeiat. El spune că familia Axinte refuză să plătească taxa percepută pentru un agent economic pe spațiul suplimentar ocupat și dorește să plătească unul mai mic, respectiv cel perceput producătorilor.

Drelciuc mai spune că săptămâna trecută a purtat o discuție cu Mihaela Axinte, în urma căreia a căzut de acord în privinţa unor puncte privind colaborarea între societatea Urban Serv şi firmele acesteia.

like facebookEa are dublă calitate. O parte din activitate o desfăşoară ca producător individual, iar o parte ca persoană juridică. Urma să ne dea un răspuns la propunerea făcută în urma discuției. Am înţeles că a deschis în instanţă un litigiu cu noi, aşteptăm să primim de la instanţă date concrete. De-a lungul timpului, ea a ocupat un spaţiu public mai mare decât spaţiul din contractul pe care l-a încheiat cu Urban Serv. În conformitate cu regulamentul pieţei, orice spaţiu suplimentar ocupat cu marfă de către o persoană juridică este taxat. Tariful de închiriere pentru suprafaţa suplimentară este tariful de închiriere şi pentru chioşc. Dumneaei nu a vrut să aplice o atare procedură şi atunci noi am taxat-o ca ocupare temporară. Ea a refuzat să plătească”, a declarat Simion Drelciuc, care a spus că Urban Serv nu face presiuni asupra comercianților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *