Un agent economic din Piața Mare și-a luat angajații și protestează în fața Primăriei Botoșani. Vezi motivul!

protest al pietarilor in fata Primariei- BotosaniUn producător din Piața Mare și-a luat angajații și au protestat, luni, în fața Primăriei Botoșani. Ei sunt nemulțumiți de relația contractuală pe care o au cu societatea Urban Serv, declarând că aceasta le percepe o chirie mai mare decât cea prevăzută în contract. Aceştia mai spun că zilnic sunt amenințați de reprezentanții Pieții.

like facebookIulian și Mihaela Axinte dețin în Piața Centrală două chioșcuri și mai multe tarabe, desfășurând activitate atât ca întreprindere individuală cât și ca producător. Oamenii au purtat pancarte pe care scria ”Priviți ordinea făcută de Bozi și Drelciuc”, ”Trăim de trei ani amenințați de Urban Serv!”, ”Bozi Iustinian, sfântul care amenință piețarii!

protest al pietarilor in fata Primariei BotosaniSuntem amenințați zilnic cu rezilierea contractului de domnul Bozi (nr. administratorul Pieții). Suntem producători și am pus în fața chioșcului marfă și a vrut să mi-0 ridice. Pentru marfa în plus ar trebui un preț de 3 lei și nicidecum 8,7 lei. Ne-a majorat tariful de închiriere pentru producător. Având cele mai bune poziții la chioșcuri, consideră că trebuie să le ridice”, a spus Iulian Axinte.

Comercianții au anunțat că vor protestat timp de  șapte zile în fața Primăriei Botoșani.

Vine şi ne filmează cum ne-am extins cu marfa. Avem chirie la două chioşcuri 55 de milioane de lei vechi. Vrem să fim lăsaţi să ne desfăşurăm activitatea în linişte. Stăm aici până se rezolvă situaţia”, a spus Mihaela Axinte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *