A furat baloţi de paie şi când a fost prins a vrut să le dea foc

masina jandarmiUn bărbat a furat mai mulţi baloţi de paie şi după ce a fost prins a vrut să le dea foc. Totul s-a întâmplat, joi seară, în oraşul Săveni când jandarmii au fost alertaţi de administratorul unei societăţi agricole că un bărbat a încărcat 16 baloţi de paie de pe pământul său şi a fugit.

like facebookHoţul s-a îndreptat spre satul Bozieni şi s-a oprit la un bar. După ce jandarmii au ajuns la faţa locului hoţul a început să facă scandal şi chiar a vrut să dea foc baloţilor, însă a fost imobilizat de jandarmi. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru furt şi i-au dat 200 de lei amendă pentru scandalul făcut în faţa barului şi injuriile aduse jandarmilor.

„Pentru fapta săvârşită, bărbatului i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. De asemenea, pentru scandalul făcut în faţa barului şi pentru injuriile adresate, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *