Consfătuirea anuală a directorilor de școli, cu autorități și reprezentantul Protopopiatului Botoșani

mihaela hunca sedintaCei peste 100 de directori de școli, dar și autorități locale, șefi de instituții publice, primari, au participat, miercuri, la o întâlnire organizată de Inspectoratul Școlar Județean în cadrul căreia s-a prezentat raportul de activitate al instituției pe anul școlar trecut. Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, a punctat faptul că anul școlar trecut a fost unul deosebit de bun din punct de vedere al rezultatelor obținute de elevi la examenele naționale, la olimpiadele și concursurile școlare, dar și un an când au fost finalizate cinci noi unități de învățământ și s-au primit cele mai multe microbuze școlare, 62 la număr.

like facebookA fost un an cu împliniri dacă ne raportăm la indicatorii naționali, și anume la examenele naționale, pentru că am obținut performanțe la examenele naționale, concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale, la proiecte care au impact asupra copiilor, la proiecte de dezvoltare a unităților de învățământ și, de asemenea, îmi place foarte mult cum arată acea hartă cu microbuze primite în anul școlar trecut: 62 de microbuze au fost primite. Au fost și rezultate bune obținute de cadrele didactice, dar și o implicare mai bună a părinților  ”, a spus Mihaela Huncă.

directori scoliȘefa IȘJ a adăugat faptul că în anul școlar trecut au fost finalizate cinci școli noi, patru grădinițe și o școală gimnazială. Ea a apreciat, de asemenea, colaborarea dintre școala botoșăneană și celelalte instituții.

Mihaela Huncă spune că pe viitor vrea ca familia să fie mai implicată în activitățile din școli, iar unul din obiectivele IȘJ este acela de dezvoltare a învățământului profesional și tehnic la nivelul județului.

De asemenea, trebuie să ne menținem la procentele pe care le-am obținut anul acesta, acesta este obiectivul. Nu ne-am propus să mergem mai mult decât atât, dar este greu să menții 74% la examenul de Bacalaureat și acel loc 11 la nivel național”, a mai spus șefa IȘJ.

La consfătuirea anuală a directorilor de școli a participat și protopopul Lucian Leonte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *