Adolescentă lovită de o maşină. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni

accident- masina politie noapteaO adolescentă de 16 ani a fost lovită, miercuri seară, de o maşină. Aceasta traversa strada Sucevei din municipiu, pe marcaj pietonal, în momentul în care a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

În urma accidentului, victima s-a dus acasă, de unde ulterior a solicitat intervenția ambulanţei, fiind transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani.

like facebookDupă două ore, poliţiştii l-au identificat pe şoferul vinovat. Este vorba de, T. G. de 32 ani, din municipiul Botoșani, posesor permis de conducere din anul 2015.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,41 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat; i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, conducătorului auto i-a fost reținut permisul, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *