FOTO Accident spectaculos în faţa Spitalului Judeţean. Mașină aruncată pe trotuar

accident vw opel spital botosani2Două maşini au fost puternic avariate, miercuri seară, pe strada Marchian, în faţa Spitalului Judeţean Mavromati. Un Opel Astra care ieşea din curtea unităţii sanitare a fost spulberat de un VW Golf ce circula pe Marchian dinspre Bulevard.

like facebookÎn urma impactului Opelul a fost întors la 180 de grade şi proiectat pe trotuarul de pe sensul opus. Din fericire nimeni nu se afla pe trotuar în acel moment.

La faţa locului au sosit poliţiştii ce au declanşat o anchetă.

 

Accidentul din fața Spitalului Județean, provocat de directorul Registrului Comerțului

accident vw opel spital botosani1accident vw opel spital botosani

6 thoughts on “FOTO Accident spectaculos în faţa Spitalului Judeţean. Mașină aruncată pe trotuar

  1. Pai da..deoarece smecherasu cu golf si-a pus cercuri gen bmw si merge doar cu pozitiile aprinse…de aia cel cu opel nu a observat…;)

  2. Pentru toti cei care spune-ti ca e *** omu de la volan,mai bine taceti daca nu stiti o iota despre masini -_- cautati pe internet un crash test cu Golf Mk3.Crash testurile se fac la o viteza de 64 de km/h.Urmariti cum ajung masinile alea ,si cum a ajuns masina lui Alex …

  3. Sunt curios ce cauta masini de genul asta pe strada? Nu cred ca are omologari pentru circulatia pe drumurile publice. Cert e ca inainte de bubuitura se auzeau sunete de motor ambalat.

  4. Conducatorul de vehicul este obligat sa circule cu o viteza care sa nu depaseasca 30 km/h in localitatii sau 50 km/h in afara localitatilor in urmatoarele cazuri:
    1) La trecerile pentru pietoni nesemaforizate, semnalizate prin indicatoare si marcaje 🙂 (deci se pote constata viteza mult depasita )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *