Șoferi cu tupeu: Își lasă cu săptămânile mașinile în parcarea subterană pe timp de noapte

infiltratii parcare subteranaUnii șoferi din Botoșani fac legea în parcarea subterană de la Piața Mare. Ei își lasă mașinile în parcare pe timp de noapte, deşi este interzis acest lucru. Reprezentanții societății Urban Serv, care administrează parcarea, au solicitat sprijinul Poliției Locale pentru identificarea șoferilor tupeiști.

like facebookEste debandadă față de regulamentul aprobat, pentru că sunt cetățeni care își lasă mașini nu pentru o oră sau două cât este prevăzut prin regulament, chiar o zi întreagă iar uneori le găsim și peste noapte. Nu știm ale cui sunt și le închidem acolo, pentru că parcarea se închide pe timp de noapte. Trei-patru -cinci mașini rămân tot timpul. Dimineața unele mai rămân, altele mai dispar. Am chemat Poliția locală de mai multe ori și le-au mai ridicat” a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

El crede că în momentul în care parcarea va fi cu taxă, astfel de practici nu vor mai fi întâlnite. Parcarea subterană va putea fi folosită gratuit timp de cinci ani de la inaugurare, după care se va introduce o taxă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *